APEikenhoutconstructies.nl

Wij kunnen ieder project van ontwerp tot oplevering voor u verzorgen

Showroom bekijken?

Brochure bekijken?

Trees for Future

Samen met andere duurzame ondernemers hebben we de handen ineengeslagen. Met Trees for Future stimuleren wij gemeentes tot het planten van bomen.

Samen maken we Nederland groener!

Vacatures

Om ons team te versterken zijn we opzoek naar een nieuwe collega’s.

Kijk voor meer informatie en alle vacatures hier.

Ben je geïnteresseerd en weet je van aanpakken? Stuur je motivatie brief en CV naar marina@aphoutconstructies.nl of bel 06 – 13510158

Stalen kozijnen

Modern en industrieel

Het moderne en industriële staal en het robuuste en karakteristieke hout zijn een perfecte combinatie. Denk bijvoorbeeld een aan een ekien houten tuinpaviljoen met openslaande deuren van staal. De slanke stalen kozijnen zorgen voor een optimaal zicht naar buiten, maar tegelijkertijd brengen ze ook een hoop sfeer met zich mee.

Laat je hier inspireren!

Stalen kozijn
Robuuste natuur

Boomstamtafels

Wist je dat je bij ons ook je eigen unieke boomstamtafels kan laten maken? Je hebt een uitgebreide keus uit duurzame houtsoorten als eiken, teak, iroko, noten, Afrikaans padoek en tropisch suarhout. Ga je voor een karakteristiek houten onderstel of juist voor een modern stalen onderstel? In onze werkplaats kunnen we elke boomstamtafel naar wens maken. We gaan graag met je ideeën aan de slag om jou perfecte boomstamtafel te maken.

 

Klik hier voor meer

 

Boomstamtafel
Duurzaam

Wij denken groen!

Dat hout bij uitstek ons meest geliefde constructiemiddel is, is geen geheim. Groen denken zit in ons DNA. Wij hebben de kennis die we hebben opgedaan tijdens de studiereis, van Van den Berg Hardhout in Suriname en Brazilië, hier omgezet in daden. Bomen bieden onderdak en hout, maar bovenal zuiveren bomen de lucht van het broeikasgas CO2. Om die reden hebben wij 400 bomen via Trees for All gepland, die precies de CO2 uitstoot van onze reis compenseren.

Duurzaamheid zit in ons bloed en daarom staat verantwoord ondernemen bij ons voorop. Wij hebben het doel het creëren van gezonde en een duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Wij werken altijd met hout dat FSC gecertificeerd is. Dit betekend houtkap waarbij er niet meer wordt geoogst dan er bij groeit.

Reis

Suriname & Brazilië

Een zagerij bezoek in Brazilië en het bezoeken van het FSC-bos, 150 kilometer ten Oosten van de Amazonerivier. Een bijzondere week voor APHoutconstructies. Op uitnodiging van Van den Berg Hardhout is APHoutconstructies afgereisd voor een studiereis naar Brazilië en Suriname.

Lees meer over deze week hier.

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter