Home Over ons Nieuws Duurzaamheid Projecten Vacatures Partners Contact
Home

T: 078-6999621 | E: info@apeikenhoutconstructies.nl

FSCcertificaat Bekijk hier onze Brochure!

Kantoor: Ohmweg 57H - 2952 BD - Alblasserdam
Werkplaats: Amperestraat 36 - 2952 AA -  Alblasserdam

E: info@aphoutconstructies.nl

T: 078-6999621 M: 06-13510158

BANK: NL38 RABO 0300 7902 60  Grek.: NL76RABO0991258371
KvK:
62029487 BTW: NL854605228B01


Disclaimer    

Algemene Voorwaarden    

WKA Gegevens

ONZE
SOCIAL MEDIA

Van bijna al onze projecten maken wij een video. We gaan zelfs de lucht in met een drone. Bekijk snel onze video’s.

FACEBOOK

YOUTUBE

OVER
APEIKENHOUTCONSTRUCTIES

APEikenhoutconstructies B.V. is een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in duurzame eikenhoutenconstructies.

Een ruime ervaring en ambachtelijk vakmanschap staan borg voor een tevreden klant.

Wij werken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.


Voor iedere opdrachtgever geldt: de wens van klant is het uitgangspunt voor ons als uitvoerder. Samen met u werken we op tijd en binnen budget. Of het nu gaat om idee dat moet worden omgezet in een tekening of een ontwerp waarvoor u een offerte wilt of een reparatie- of aanpassing van een bestaande constructie, wij treden graag met u in contact.

Door traditionele bouw in stoer eikenhout met pen-en-gat verbindingen met een dakbedekking van riet, pannen of leien creëert u een sfeervol tuinhuis, paardenstal, overkapping, of poolhouse in Engelse stijl.

 

De oorsprong van ons bedrijf ligt in bruggen, beschoeiingen, damwanden, steigers, vlonders , houtconstructies voor jachthavens en de grond weg- en waterbouw. Heeft u andere ideeën, vragen, adviezen, bespreek ze met ons, en neem contact op via telefoon of gebruik ons contact formulier.

 

Onze voorkeur bij de bouw van open schuren, paardenstallen en andere traditionele gebouwen, gaat uit naar duurzaam eiken waarbij de constructie met pen-en-gat verbindingen wordt geborgd. In combinatie met traditioneel metselwerk en een dakbedekking van riet, lei of houten shingles zorgt de eiken constructie voor een authentieke Engelse of Normandische stijl met een warme en rustieke uitstraling. Deze uitstraling wordt echter versterkt door het gebruik van de juist authentieke materialen. Denk hierbij aan zink, koper, koningsstijlen, open- gesloten kapconstructie, wolfseind, nokvorsten in de specie ect.

 

Via onze zusterbedrijven zijn wij in staat om uw tuin, terras in te richten, welke past in de sfeer de bestaande woning of omgeving.